Lise og Amalie var meget spændte, da de drog afsted til en erhvervsmesse i Stockholm. Her skulle de være promotion værtinder på en stand i samarbejde med virksomheden HJM Recycling.

Inden start blev de instrueret i virksomhedens produkter, og hvordan de skulle tilgå gæsterne på konferencen. Pigernes hovedopgave var at skabe god stemning og opmærksomhed omkring HJM recycling´s stand, og sørge for at de besøgende blev opmærksomme på HJM Recycling. Virksomheden havde to ansatte med, som herefter tog over, og kunne fortælle detaljer og snakke fagsprog med de potentielle kunder.

Promotion værtinderne er en god måde at få ekstra blikfang på, og nå ekstra godt ud over kanten på messer, og samtidigt skabe opmærksomhed på de sociale medier mm. Det fungerer rigtig godt at have to søde og veltalende piger med til at skabe kontakt til deltagerne.

De vigtige for HJM Recycling er, at de er naturlige, snakkesaglige og smilende. Lise og Amalie passede perfekt på denne opgave, og de udførte den med glæde og smil. Det var som altid en fornøjelse at sende dem afsted.

Du kan finde HJM Recyclings website her: http://www.hjmrecycling.dk/

Her er lidt stemningsbilleder fra en god dag i Stockholm