Sæsonen for fester og arrangementer er skudt i gang, og mine piger og jeg har allerede deltaget til en del polterabend og firma arrangementer. Det der hitter er især at booke nogle søde piger som den såkaldte “Sød Servering”. Event-pigerne er altid søde, festlige og gode til at skabe en endnu bedre stemning.

Eventpigerne elsker at mixe drinks og cocktails, men det er ikke kun deres kunnen der tages i brug, det er også deres sociale evner der er vigtige. Gæsterne får sig en på opleveren med deres skønne selskab, og så gør det absolut ikke noget at de også er ret så smukke at se på.

Ting jeg altid spørger om i forbindelse med en ny booking til Sød Servering:

Hvor mange gæster kommer der til arrangementet? Jeg anbefaler 8 -10 gæster pr. pige, så pigerne og gæsterne har god mulighed for at nå hinanden.

Hvilke drinks ønsker du at pigerne skal kunne mixe og shake? = Pigerne møder forberedte op!

Hvilke type arrangement er det – Er der f.eks. fuld fart på, eller spilles der klassisk musik i baggrunden? Jeg matcher jer med de rigtige personligheder og giver mine råd mht. pigernes beklædning.

Pigerne kan faktisk bookes til alt hvad hjertet begærer: Jeg har sendt dem ud som dommere i forbindelse med konkurrencer, til at læse bingotal op, til at servere små appetizers og som flagpiger til Go-cart events.

Her er lidt stemningsbilleder som er taget af fotograf Peter Gravesen. Modellerne er Marie-Louise, Jenny og jeg. Makeup er af NFL Makeup. Det var en skøn dag på Alöe Cocktailbar i København.