EVENTPERSONALE

Værtinder  & Værter – Promoters – Kostumeevent  – Lingeripiger & Fyre i Bar Overkrop – Topløs Servering – Professionelle Bartendere 

Jessica Sky´s eventpersonale består af mange skønne personligheder. Personalet kan bookes som værtinder, velkomstpersonale, serveringspersonale, garderobepiger, nissepiger, bartendere, podiedansere, promotors eller hvad du ellers kan ønske dig. De kan skabe god stemning, lave levende markedsføring, mixe og servere drinks, udføre modelopgaver og meget mere.

Vi anbefaler, hvilket personale, der passer til opgaverne alt efter, hvilke type event det drejer sig om.

Beklædning kan være kostume, t-shirt med logo, fransk lingeri, nissepige eller cocktailkjole – det er kun fantasien, der sætter grænser!

Jessica Sky hjælper gerne med idéer og rådgivning, givet ud fra, hvilke tanker og forventninger du har til eventet. Send os en mail med nærmere info, så vender vi tilbage. Vi glæder os til at høre fra dig!

SKRIV TIL OS VIA BOOKINGFORMULAREN

 

EVENTPIGER

Jessica Sky´s eventpiger tilføjer dit event et bemærkelsesværdigt og festligt pift. De er veloplagte og servicemindede, og kan bookes til alle former for arrangementer.

Vi har professionelle bartendere, værtinder med stor viden om vin & champagne, piger med ekspertise i marketing og piger, der har festgenet i top.

– Værtinder  – Promoters – Nissepiger – Lingeripiger – Velkomstpiger – Topløs Servering – Bartendere – 

Se alle pigerne HER

BOOK EVENTPIGER TIL:

 

JULEFROKOST

Nissepigerne fra Jessica Sky har kridtet danseskoene, varmet op til ekstra meget fis og juleballade, og glæder sig meget til at bidrage med en uforglemmelig stemning til jeres julearrangement.

 

LINGERIVÆRTER

Jessica Sky tilbyder lingeri-værtinder i eksklusivt fransk lingeri. Her er der kælet for skønheden, hvor det lækre møder det pikante. Det vil uden tvivl skabe jubel med et værtskab fra vores lingeriklædte eventpiger.

 

TOPLØS SERVERING

Med en topløs værtinde fra Jessica Sky er der garanti for fest og farver, og en uforglemmelig oplevelse. Det kan blive frækt eller sensuelt, elegant eller vildt – Fortæl os, hvilke stemning du ønsker at opnå.

EVENTFYRE

Jessica Sky´s eventfyre er unikke og skønne. Ikke bare er de ganske tiltrækkende at kigge på, de er også søde og charmerende. Eventfyrene kan bookes som serveringspersonale eller bartendere, men er også perfekte i forbindelse med promotion af virksomheder og produkter.
De kommer gerne iført skjorte; og tager den også gerne af, hvis der skal skrues lidt op for humøret i selskabet.

– Bartendere – Promotors – Juleklædt Eventfyre – Servering i Baroverkrop – Drinkservering

Læs mere HER

BOOK EVENTFYRER TIL:

BARTENDERE

Jessica Sky´s eventfyre kan bookes som serveringspersonale eller bartendere, de mixer drinks og sørger for, at I ikke mangler noget – hverken stemning eller serviceniveau.

MORGENBOLLEFYR

Morgenbollefyren er guf for øjet, og vil charmere sig ind i både dit og dine veninders hjerter, mens han forkæler jer med æltning, bagning og servering af lune, nybagte boller.

TOPLØS BARTENDER

De kommer gerne iført skjorte; og tager også gerne skjorten af, hvis der skal skrues lidt op for humøret i selskabet. En veltrænet krop er et must, men eventfyrene kommer også med masser af charme.

BOOK NU ELLER SE PRISER