Julen er virkelig en hyggelig og ikke mindst sjov tid. Det er altså bare her at vi fester mere, spiser mere og drikker mere. Disse ting hører også sammen med at der bookes rekord mange nissepiger og strippere hvert år. Mange af jer har lavet det som en tradition at booke noget underholdning til julefrokosten, og jeg må altså bare indrømme at det er det bedste og hyggeligste, når I henvender jer igen og igen hvert år. Dette er absolut ikke kun en forretning for mig, det fylder så meget af mit liv, hvor kunder og stamkunder kun gør det til en endnu større fornøjelse hver dag. 

Jeg udleverer julekostumer til mine piger hvert år, og dette år er selvfølgelig ingen undtagelse. Vi mødtes på SKAAL som er et lækkert øl sted midt i København. Alle skulle selvfølgelig prøve deres kostumer, og jeg havde også hevet min gode ven og fotograf Peter Gravesen med, for at skyde nogle gode billeder af dette. Der var ingen gæster der brokkede sig, da der pludselig løb 10 nissepiger og to fyre i bar overkrop rundt – tværtimod synes folk at  det var en fest! Så det gjorde det bare endnu sjovere for os, og jeg ved at nogle af pigerne endte med at tage videre, iført nissekostume. Jeg fik tilsendt nogle sjove videoklip fra dem, hvor nissepigerne indtager et dansegulvet 😀

Jeg elsker at vi alle sammen har det så sjovt sammen. Det er en fornøjelse at være sammen hver gang, og vi får altid gang i en helt speciel stemning. Og så er jeg bare vild med at pigerne arrangere fester sammen, inviterer hinanden til fødselsdage mm. uden for jobbet <3

Jeg knokler bagom for at få alt til at spille her i julen, og vi har allerede

taget hul på de første julefrokoster i november. Nu står december for dørene, og her bliver der altid lige skruet lidt op for travlhed. Men fortvivl ej, der er stadig ledige nissepiger, og jeg sidder selvfølgelig klar ved telefonen for at rådgive og booke.

Jeg glæder mig til at sende alle de skønne nissepiger og eventfyre jeres vej, ud til alle de sjove og skøre julefrokoster som bliver holdt i hele landet.

Glædelig jul herfra, Jessica Sky