Model opgaver

Jessica Sky har netop afsluttet en opgave, hvor vi var så heldige at skulle lave en hel kalender til en virksomhed. Altid fantastisk at lave disse kreative opgaver!

Efter en snak med kunden fandt vi frem til at vi skulle lave en såkaldt “håndværker-kalender”, og at stilen også blev herefter. Målgruppen er mænd i alderen 20-65 år, og den skal deles ud til kundens samarbejdspartnere mm. Tiltænkt til at hænge på værksteder i hele Skandinavien. Vi blev enige om at denne skulle være fræk, men det var det også meget vigtigt at den ikke blev for fræk. “Sexet med elegance” blev noteret i vores kreative bog.

Efter en forberedelsetid gik vi igang med at “skyde”. På 4 dage fik vi i alt 13 forskellige scenarier (måneder) i kassen. Da det jo er en håndværker-kalender vi skød billeder til,  så skød vi i et industriområde og på værksteder. Dette fungerede virkelig godt, med en smuk pige og det rå location.

Kunden er selv med i udvælgelse processen, hvor de 1500 billeder vi skød, skal sorteres ned til 13 stk. Jessica Sky havde dog, i samarbejde med fotografen, sorteret de 1500 stk. ned til 3 x 13 stk., så det var mere overskueligt for kunden.

Næste trin er redigering af billeder, og grafiskedesign- til slut trykkes kalenderen og leveres til kunden.

Jessica Sky samarbejder med nogle af Danmarks bedste fagfolk, hvor kvalitet er høj og pris overkommelig.

Vi virkelig frem til at stå med det færdige produkt i hånden – Det har været en sjov og kreativ proces at få de færdige 13 billeder i kassen (Forside + 12 mdr.)