Oplevelse til polterabend

Da jeg hørte udtrykket “Morgenbollefyr” for første gang, måtte jeg lige have lidt forklaring på… Og præcis som jeg først antog, så er det begrebet på en fyr, som bager boller om morgenen 😉 

Jeg blev fra start af VILD med konceptet, og tænkte at dét måtte jeg bare tilbyde fra min virksomhed. Det passer perfekt til hvad jeg vil tilbyde af eventoplevelser – hvor det både “frækt på den fede måde”, sjovt og anderledes. Min erfaring har lært mig at flere med tiden fravælger strip fra deres polterabendprogrammer, og i stedet vil have nye oplevelser.

Når tøserne har en Morgenbollefyr ude får de både fis og god underholdning, og samtidigt har de også en lagt mere personlig oplevelse, hvor de snakker og hygger i lang tid.

Forleden dag kom min eventfyr Jesper så hjem til mig i København -hele vejen fra Odense. Vi skulle øve arrangementet sammen, og hold nu op hvor var det sjovt! Jesper er virkelig en charmerende og sjov fyr. Han passer perfekt ind i mit team med den udadvendte personlighed han har, og en evne til at snakke og grine sammen med alle typer. Det kræver mod, selvironi og humor at klare opgaven som Morgenbollefyr.

Friske boblende drinks

Som man skal når man booker en Morgenbollefyr, så havde jeg lavet dejen klar til Jespers ankomst. Og så gik vi ellers i gang med alt hvad det indebærer – Jesper æltede dejlen og lavede bollerne, med armbevægelser og masser af kærlighed til håndværket :)! Efterfølgende lavede han også stempelkaffe til mig, og vi sluttede af med en frisk drink – perfekt til den tidlige morgen, når man nu skal holde fest. Jesper havde med denne indsats bestået den svære prøve; at få titlen som Morgenbollefyr ved Jessica Sky.dk

Det jeg personligt selv synes er fedt ved Morgenbolle-arrangementet er, at det ikke kun er skønt at se en mand i bage-action, det er også en fed oplevelse hvor man snakker, griner og hygger samtidigt. Der sker bare noget med samtale og kemi når man bager, og dette er grundlaget for hvorfor en Morgenbollefyr er det hotte indenfor events.